Talentia.fi

Sosiaalialan asiantuntijapäivillä nähdään ja kuullaa jälleen lukuisaa joukkoa loistavia luennoitsijoita sosiaalialan eri sektoreilta. Tässä muutamia makupaloja heistä, jotka nähdään tapahtumassa. 
Aulikki-Kananoja100
Aulikki Kananoja

Ylisosiaalineuvos Aulikki Kananoja on suomalainen sosiaalipolitiikan asiantuntija. Hän on jäänyt eläkkeelle Helsingin kaupungin sosiaalijohtajan virasta, mutta vaikuttaa edelleen aktiivisesti sosiaalialalla. Aulikki ja sosionomi Tiia-Maria Luukko käyvät depattia siitä miten sosiaaliala on muuttunut.

Sosiaaliala ennen ja tulevaisuudessa - paneeli Asiantuntijapäivillä 6.3. klo 9.20 - 10.20
Outi Mäenpää100
Outi Mäenpää

Outi Mäenpää on teatteritaiteen maisteri ja palkittu näyttelijä, joka tunnetaa lukuisista elokuva - ja teatterirooleista. Hän toimii myös vuorovaikutuskouluttajana.

Vuorovaikutus työssä, asiakkaan positiivinen kohtaaminen - luento
Asiantuntijapäivillä 5.3. klo 15.15-16.15
 
FrankMartela100
Frank Martela

Frank Martela on suomalainen filosofi, tietokirjailija ja tutkija, hän toimii tutkijatohtorina Helsingin yliopistossa. Martelan tutkimuskohteita ovat hyvä elämä ja ihmisyys.

Hyvä ja arvokas elämä syntyy vuorovaikutuksesta - luento
Asiantuntijapäivillä 6.3. klo 15.00 - 16.00
 
pauliina-02100
Pauliina Seppälä
 

YTM Pauliina Seppälä on yleishyödyllisessä Yhteismaa ry:ssä perustaja, joka suunnittelee ja toteuttaa yhteiskunnallisesti merkityksellisiä projekteja, tapahtumia ja palveluja. Hän on yksi ”Ei Leikkirahaa” – kansanliikkeen perustajista.

Yhteisöjen voimavarat käyttöön – luento

Asiantuntijapäivillä 6.3. klo 12.30-13.15